Localizator de cabluri și conducte Radiodetection RD8200SG + Accesorii

Localizatorul de cabluri și conducte Radiodetection RD8200SG este soluția Survey Grade pentru cartografierea combinată și localizarea utilităților, care permite utilizatorului să cartografieze utilitățile îngropate cu acuratețe precisă și eficiență maximă. Proiectat ergonomic pentru o utilizare simplă, dar eficientă, utilizatorul poate adapta instrumentul pentru a se potrivi nevoilor sale, selectând aplicația mobilă preferată și furnizorul de servicii de corecție pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru afacere. Designul robust al RD8200SG permite utilizarea acestuia pe teren, cu protecție împotriva ploii, murdăriei și temperaturilor extreme care altfel ar perturba procesul de localizare.

Localizatorul de cabluri și țevi poate fi utilizat pentru o gamă largă de sarcini, cum ar fi:
• Cartografierea și localizarea cablurilor de alimentare îngropate
• Înregistrarea acestor hărți pe un sistem de telefonie mobilă
• Realizarea unui inventar aprofundat al rețelelor de infrastructură îngropate

RD8200SG a fost proiectat pentru a descoperi locația exactă a utilităților îngropate, care ar fi lăsate neacoperite fără cheltuiala cu echipamente foarte specializate și costisitoare.

Caracteristici cheie
• Acuratețea gradului de sondaj
• Vizualizați și construiți harta dvs. pe un telefon mobil
• Formate de fișiere standard din industrie
• Cartografiați și localizați simultan utilitățile fără a compromite calitatea
• Localizați și mapați cât mai precis posibil
• Construiți un inventar al rețelelor mari de infrastructură
• Nu sunt necesare resurse separate pentru maparea utilităților
• Vizualizați și construiți-vă harta pe măsură ce mergeți
• Deplasarea automată a antenei evită înclinarea înapoi
• Antenă GNNS integrată, mai puține piese și componente
• Ușoare pentru utilizare facilă
• Proiectat ergonomic pentru lucrul pe teren simplu, dar eficient
• Construit în Regatul Unit al Marii Britanii
• Elimina nevoia de echipamente specializate, costisitoare
• Este necesară o pregătire minimă pentru a scana și analiza

Kit cu geanta si suport pentru telefon (opțional)
RD8200SG poate fi achiziționat și ca parte a unui kit, cu o geantă suplimentară și un suport pentru telefon incluse. Acest lucru permite transportul instrumentului, ceea ce înseamnă că utilizatorul îl poate muta cu ușurință. Suportul pentru telefon oferă, de asemenea, o flexibilitate mai mare pentru șantierele de lucru, permițând ca telefonul utilizatorului să fie atașat la RD8200SG pe măsură ce sarcina este finalizată.

Dotare standard:
1 x Localizator RD8200SG
1 x Pachet baterie Li-ion
1 x Încărcător de rețea
1 x Plumb de rețea
1 x Cablu USB-C
– Manualul utilizatorului
– Fișă de instrucțiuni pentru baterie reîncărcabilă Locator

Opțional, se poate achiziționa un kit cu geantă și suport telefon.

Echipamente optionale:

Clema 10/TX-CLAMP-100
Această clemă este utilizată pentru a aplica un semnal transmițător unui anumit cablu sau conductă. Acest lucru este util în special acolo unde conectarea directă nu este posibilă sau pe cablurile sub tensiune când acestea nu pot fi scoase de sub tensiune. Poate fi folosit cu tija de prelungire.

Transmițător 10-TX10B-R
Dispune de curent constant pe întreaga lor lățime de bandă fie în mod direct, clamp sau inductiv. Transmițătoarele sunt ușoare (2,9 kg), sunt bine echilibrate și sunt clasificate IP54 pentru a face față condițiilor de mediu solicitante. Include o tavă detașabilă pentru accesorii și un compartiment rezistent la intemperii pentru baterie. Un ecran LCD mare, cu contrast ridicat, iluminat din spate, oferă utilizatorului informații clare.
Capacitate de ieșire de 90 V: Toate transmițătoarele oferă atât opțiuni de ieșire de 30 V, cât și 90 V, rezultând un curent de semnal mai mare furnizat pe liniile țintă cu impedanță mare decât transmițătoarele obișnuite care oferă doar o ieșire de 50 V. Nivelurile mai ridicate ale semnalului sunt mai localizabile și călătoresc pe distanțe mai lungi.
SideStepauto™: permite transmițătorului să calculeze frecvența optimă pe baza impedanței solului. Transmițătorul folosește aceste informații pentru a optimiza frecvența activă. SideStep auto ajută la îmbunătățirea preciziei de localizare și la prelungirea duratei de viață a bateriei.
Pentru a susține setul extins de caracteristici RD8000 iLOC, TX-10B include controlul integrat al transmițătorului iLOC de la distanță.
Gama de transmițători are Direct Connect și frecvențe de inducție compatibile cu locatoarele din gama RD8000 și poate fi personalizată cu ușurință pentru a se potrivi cu locatorul dvs. folosind funcția „model”. Acest transmițător TX-10B include modelul suplimentar „PTL” cu frecvențele suplimentare ale locatorului RD8000 PTLM.
O funcție de multimetru permite măsurători rapide ale tensiunii de ieșire, tensiunii de linie, curentului, impedanței și puterii.
Transmițătoarele sunt alimentate de un acumulator reîncărcabil Litiu-Ion. Alternativ, gama TX poate fi alimentată de la o sursă de vehicul de 12 V folosind un transformator de izolare aprobat de Radiodetection.
Tava de accesorii include o țeapă de împământare, cabluri de conectare directă și bobină de împământare.

  • Garantie 12 luni
  • Certificat calibrare
  • Transport gratuit

» Cere oferta personalizata la e-mail: vanzari@topocadvest.ro